Arrangementer:

 

Standerhejsning: Lørdag den 5. maj 2018 kl. 10.00 - 14.00.
Åbent hus arrangement som holdes på TENNISSPORTENS DAG.
Der serveres grillpølser og drikkevarer!
   
Workshop:
Torsdag den  ??. maj 2018 kl. 19.00 - 21.30!

Pottennis: Søndage fra kl. 15.00!

Rødvinsturnering: Ikke fastlagt!
Målgruppe: Seniorer fra 22 år!

Arbejdsdag: Ikke fastlagt!


   
Natpetanque: Fredag den 31. august 2018 kl. 18.00!
   
Klubbens tilblivelse: Læs her om klubbens tilblivelse!
   
Åbent hus:

Her møder du medlemmer og bestyrelsesmedlemmer og træner. Vi hjælper dig med at komme igang med tennis. I TV ser tennis let ud, og det er det også, blot man lærer de rigtige greb og slag fra starten…. Og giv ikke straks fortabt, hvis du slår nogle skæverter. Husk at tage tennissko på (uden store mønstre), når du spiller på rødgrusbanerne. Se opslag i klubhuset om tidspunkt for åbent hus.

 
                
                
 
   
Pottennis:

Det er en form for ”social-tennis”, hvor medlemmerne mødes hver søndag kl. 15.00 og trækker lod om, hvem de skal spille med og mod. Det er spændende, sjovt og hyggeligt – og man lærer hinanden at kende.

   
Rødvinsturnering:

Tennisklubberne i Felsted, Kværs og Søgård laver et stævne hvert sted i løbet af sæsonen, hvor man spiller med skiftende makker. Der er præmier på spil og hyggeligt samvær. Se opslag i klubhuset. Der er lignende arrangementer for børn og unge.

   
Slagmur/asfaltbane:

Brug slagmuren til at øve dig på. Det er en vældig god træning. På asfaltbanen kan man spille med skumgummibolde og øve sig i rigtige slag, uden at bolden flyver langt væk. Professionelle tennisspillere anbefaler denne form for minitennis – både for unge og for ”gamle”.

   
DGI-turnering:

Hold deltager i DGI-turnering. Det vil sige, at de reserverer nogle baner enkelte aftener.

   
Minitennis: DGI arrangerer indendørs minitennisstævner rundt omkring i Sønderjylland!

Natpetanque: Fælles arrangement med vore naboer Søgård Petanque Klub! Vi starter med fælles spisning kl. 18.00, som koster et mindre beløb pr. person! Derefter spiller vi en socialturnering, som består af 3 kampe med skiftende makkere! Efterhånden som aftenen skrider frem, bliver det mørkt, og der spilles videre med brug af lygter! Der er fakler på banerne, som eneste officielle belysning! Man bedes selv medbringe lygter! Aftenen slutter med præmieuddeling og en gang gratis suppe omkring midnat! Petanquekugler kan lånes!

Til forsiden