Velkommen til Søgård & Omegns Tennisklub

Klubben deltager i:
Velkomstpakken for nytilflyttere 

Klubben er registreret i Aabenraa kommune med Conventus!

For at redigere dine oplysninger:
Klik på "Medlemslogin" i menuen til venstre!

For at melde dig ind i foreningen:
Klik på "Holdtilmelding" i menuen til venstre og vælg hold! 

 

Velkommen til klubben og til vores hjemmeside.

Tennisklubben blev etableret i 1988, og i 1989/90 byggede vi vores klubhus. Det meste arbejde blev foretaget med frivillig arbejdskraft, og resultatet er, at vi nu råder over to dejlige rødgrusbaner, et flot rødstens klubhus med mødelokale, køkken og badefaciliteter til damer og herrer. Vi har senere anlagt en asfaltbane til minitennis kombineret med en slagmur. Lige ved siden af den dejlige overdækkede terrasse, med udsigt til tennisbanerne, har vi en sandkasse og gynge til de små.

Klubbens aktive og passive medlemmer kan leje klubhuset til private fester. Betingelser kan du se et andet sted her på hjemmesiden.

Petanqueklubben har 25 baner på den anden side af klubhuset og benytter også tennisklubbens klubhus. Vi har et fortrinligt samarbejde.

Rundt om anlægget er der en jordvold med beplantning, således at banerne ligger i læ for vinden. I det hele taget ligger området meget flot ved Søgård Storesø, Søgård Skov og ”Søgårdlejren” (tidligere benævnt Søgård Slot og med en meget spændende historie). Man kan gå rundt om søen på en times tid.

Vore medlemmer kommer primært fra Søgård, Lundtoft og Kliplev. Vi har dog også medlemmer andre steder fra.

Hvert år deltager nogle hold i DGI Sønderjyllands sommerturneringer, ligesom vi har etableret et samarbejde med tennisklubberne i Felsted og Kværs, hvor vi spiller tennis og hygger os.

Vi har træning for store og små, så Søgård & Omegns Tennisklub er for alle i alle aldre.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Har du bemærkninger eller forslag til denne hjemmeside, eller til klubbens forhold i det hele taget, vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt venligst et af klubbens bestyrelsesmedlemmer. Oversigten finder du her på siden.

Med venlig hilsen
bestyrelsen!